Yksilövalmennus

Lähtökohtina valmennuksissamme toimivat:

 • pyrkimys kevyempään, energisempään ja antoisampaan elämään
 • kokonaisvaltainen hyvinvointi
 • mielen tasapainon ymmärtäminen
 • ratkaisukeskeisyys ja arkeen sovitettavuus
 • liikunnan ilon ja oman voiman löytäminen
 • rento ja joustava ote syömiseen
 • riittävän palautumisen sisällyttäminen arkeen

Kaikki yksilövalmennuspakettimme sisältävät:

 • Alkutapaamisen ja -kartoituksen
 • Sovitun määrän tapaamisia valmentajan kanssa yksityisissä tiloissamme
 • Mielen-, liikunta- ja ravintovalmennuksen toiveiden mukaan
 • Liikuntasuunnitelman valmennuksen ajalle
 • Puhelin ja viestituen valmennuksen ajalle

Muutos lähtee aina sinusta itsestäsi, ja me valmentajina tuemme ja ohjaamme löytämään omat valintasi. Haastamme sinua siis vahvistamaan omaa ajatteluasi ja ottamaan ohjat omiin käsiisi. Tukea saa niin vasta-alkaja ensimmäisiin askeliinsa kuin jo hieman pidemmälle päässyt valintojensa ylläpitämiseen.

Oma valmennuskokonaisuutesi suunnitellaan yhdessä kanssasi valmennuksen alussa. Matkasi edetessä valmennuksemme mukautuvat muuttuviin tarpeisiin. Valmennuksemme on jatkuvaa vuoropuhelua ja tutkimista, ei ohjelman suorittamista.

Varaa tapaaminen

Kaikki alla olevat yksilövalmennuspakettimme ovat saatavilla niin, että voit koota itsellesi haluamasi määrän tapaamisia.

Tunnin tapaamisen hinta on aina 80 € (sis. alv 24 %).

Ota yhteyttä ja pohditaan yhdessä sinulle sopiva valmennuspaketti!

Kevyempi olo on sopiva valmennus sinulle, jos haluat löytää kokonaisuudessaan kevyemmän ja antoisamman olon ja arjen todellisen elämäntapamuutoksen kautta. Pysyvän muutoksen pohjana on aina muutos mielessä ja ajattelussa ja siksi valmennus haastaa sinut pysähtymään ja tutkimaan omia arvojasi, uskomuksiasi ja unelmiasi. Näin saat myös eväät ajankäytön ja stressin parempaan hallintaan, johon kevyempi arki ja olo aina perustuvat.

Valmennus sopii jokaiselle kuntotasoon tai liikuntataustaan katsomatta. Opit tunnistamaan minkälaista liikettä kehosi ja mielesi kaipaa, ja valmentajan tuella opit löytämään ilon liikkeestä. Harjoittelemme sopivan rytmin tunnistamista niin liikunnan kuin muunkin arjen suhteen sekä riittävän palautumisen sisällyttämistä arkeen. Oikeanlaisen ravintorentouden kautta terveelliset ruokailutottumukset hiipivät hiljaa osaksi jokapäiväistä elämää. Valmennus sopii myös, jos sinulla on painonpudotustavoite.

Sinun on mahdollista saavuttaa:
o Enemmän selkeyttä, iloa ja tyytyväisyyttä
o Ravintorentoutta, iloa liikunnasta & energian lisääntymistä
o Ajankäytön ja stressinhallinnan paranemista
o Kehon tarpeiden tunnistamista niin liikunnan, levon kuin ravinnon suhteen

• Rennosti vahva -valmennus sopii sinulle, jos huomaat kehosi tarvitsevan liikettä ja kuntosi kaipaavan kohotusta. Valmennus tähtää toimintakykyisen ja elinvoimaisen kehon rakentamiseen ja ylläpitoon. Yhdessä valmentajan kanssa suunnitellen, valmennuksessa huomioidaan niin lihaskunto, kestävyys kuin liikkuvuus muodostaen tasapainoinen kokonaisuus. Valmennuksessa opit tunnistamaan minkälaista liikettä kehosi ja mielesi kaipaa.

Kehityksen ja jaksamisen edellytyksenä toimivat kehoa tukeva ravinto sekä palautuminen ja siksi ne liikunnan lisäksi muodostavat pohjan tälle valmennukselle. Valmennus sopii sinulle, jos olet vasta-alkaja tai jos koet, ettei harjoittelusi tuota toivottuja tuloksia.

Sinun on mahdollista saavuttaa:
o Energian lisääntymistä hyvinvoivan kehon myötä
o Iloa ja voimaa liikunnasta
o Kehon tarpeiden tunnistamista niin liikunnan, levon kuin ravinnon suhteen
o Toimintakykyä ja joustavuutta

• Tasapainoa & rauhaa -valmennus sopii sinulle, jos koet olevasi usein stressaantunut ja käyväsi ylikierroksilla. Valmennus tarjoaa suorittamiseen tottuneelle hetken pysähtyä. Riittävän palautumisen, hengähdystaukojen ja tietoisen läsnäolon sisällyttäminen arkeen toimii valmennuksen pohjana. Tehtävälistojen valmiiksi suorittamisen sijaan, rauha ja rentous löytyvät omasta mielestämme ja kehostamme, kun osaamme niitä etsiä.

Kehonhuollon, liikkuvuuden ja lempeän liikkeen merkitys korostuu tasapainoa ja rauhaa etsivän valmennuksessa. Koska keho ja mieli toimivat erottamattomana kokonaisuutena, valmennus auttaa löytämään keinoja, joilla kehon kautta edesautat mielen rauhan ja rentouden syntymistä. Tasapainon löytämisen apuna toimivat omien arvojen kirkastaminen sekä haitallisten uskomusten tunnistaminen ja purkaminen. Ajankäytönhallinnan taidot tuovat tilaa ja energiaa arjen aherrukseen.

Sinun on mahdollista saavuttaa:
o Hetkiä todelliselle pysähtymiselle
o Tasapainoisempaa oloa & palauttavampaa unta
o Enemmän energiaa paremman ajan- ja energiankäytön avulla
o Kireyksien ja jännitystilojen helpottumista

• Oivalla oma voimasi on sopiva valmennus sinulle, joka haluat löytää oman polkusi ja voimasi. Saatat kokea, että oman tekemisen merkitys ja ilo on alkanut kadota. Ehkä koet, että et toteuta itseäsi etkä käytä vahvuuksiasi. Ehkä haluat aloittaa kokonaisvaltaisen ja pysyvän elämäntapamuutoksen toteuttamisen mutta tiedät kaipaavasi apua, jotta se tulee tehtyä sinun tavallasi.Valmennus auttaa sinua pysähtymään todellisen itsesi äärelle ja löytämään askeleet kohti omannäköistä elämää. Valmennuksessa tutkit omia uskomuksiasi sekä kirkastat arvojasi ja unelmiasi, jolloin näet selkeämmin oman suuntasi. Uskalluksesi luottaa itseesi ja intuitioosi kasvaa, saat luovuutesi ja voimavarasi käyttöösi, opit tuntemaan kehosi paremmin liikkeen kautta. Valjastat oman voimasi käyttöösi.

Sinun on mahdollista saavuttaa:
o Enemmän selkeyttä, rentoutta ja mahdollisuuksia
o Oman suunnan kirkastumista ja helpompia päätöksiä
o Luovuuden lisääntymistä
o Omien voimavarojen parempaa tunnistamista

Varaa tapaaminen

Meillä voit maksaa myös liikuntaeduilla!

Käytössämme ovat mm. Edenred, Smartum, ePassi ja Eazybreak.