VAHVA- yksilövalmennus

VAHVA- yksilövalmennus sopii sinulle, kun tarvitset tukea ja tsemppausta liikunnallisen elämäntavan löytämiseen tai ylläpitämiseen. Valmennus sopii sinulle myös, kun olet asettanut itsellesi liikunnallisia tavoitteita, joiden saavuttamiseksi kaipaat valmentajan avustusta ja ohjelmointia.
Valmentaja huomioi aina mahdolliset rajoitteesi ja lähtötasosi yksilöllisesti. Pyrimme löytämään liikunnan ilon, oikeat tekniikat ja monipuolisuuden!

Missä sinä kaipaisit apua? Onko energia liikkumiseen työpäivän jälkeen kortilla
tai sorrutko aina uudestaan erilaisiin dieetteihin, mutta ne eivät tuota tulosta? Tuottaako säännöllinen syöminen ja liikkuminen haasteita? Jääkö kehonhuoltaminen vähille ja kärsit niska- ja hartiaseudun kivuista?

Haluamme auttaa valmennettaviamme löytämään liikunnan ilon, levon ja aktiivisuuden tasapainon sekä vahvan kehon ja mielen. Näemme ihmisen kokonaisuutena ja yhdessä pyrimme löytämään hänen tavoitteisiinsa sopivat toimintamallit, joihin hän pystyy sitoutumaan pitkäjänteisesti.

Tutustu pakettivaihtoehtoihin ja valitse omasi!

Jos et ihan osaa päättää tai haluat yksilöllisesti muokatun paketin, tule käymään veloituksettomalla tapaamisella, niin määritetään yhdessä sinulle sopiva valmennuspakettikokonaisuus!

Voit ottaa yhteyttä lomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse. Voit laittaa viestiä myös Facebook-sivujemme kautta.

VARAA TAPAAMINEN

Kaikki VAHVA-yksilövalmennuspakettimme sisältävät:

 • Alkutapaamisen ja -kartoituksen

 • Sovitun määrän tapaamisia valmentajan kanssa yksityisissä toiminnallisen harjoittelun treenitiloissa tai erillisessä mielen valmennukseen rauhoitetussa tilassa
 • Liikunta-, ravinto- ja mielen valmennus toiveiden mukaan

 • Ohjelmoinnin valmennusjakson ajalle
  (Huom. EI sisälly Alkuliike-pakettiin)

 • Puhelin ja viestituen

 • Energiaa, jaksamista ja liikunnan iloa muutosten kautta

 • 1 treenikerta kerran kuussa vaihdettavissa
  Fiilis-mielenvalmennuskerraksi

   

yksilovalmennus
ALKULIIKE

Tämä paketti sopii sinulle, jos et ole ihan varma onko valmennuksesta sinulle hyötyä. Pääset kartoittamaan tilannettasi yhdessä valmentajan kanssa ja tutustumaan sekä liikunta-, ravinto- että mielenvalmennukseen painottaen sinulle tärkeitä osa-alueita. Tutustut myös valmentajaan sekä valmennustiloihin ennen sitoutumista pidempiaikaiseen yhteistyöhön. Huom. tähän pakettiin ei sisälly ohjelmointia.

 • 4 tapaamista, 239€ (sis. alv 24%)

 • valmennuskausi 1kk

RENNOSTI LIIKKEELLE

Tämä kevyempi paketti sopii sinulle, jos haluat lähteä liikkeelle pienin askelin tai, jos harjoittelet jo omatoimisesti, mutta kaipaat uusia ideoita, motivointia tai rakennetta harjoitteluun. Kun tapaamme noin kerran viikossa, motivaatiosi pysyy yllä ja tavoitteesi kirkkaana, mutta aikaa jää niin omille harjoituksille kuin muullekin.

 • 10 tapaamista ja valmennuskausi 3kk
  tai 20 tapaamista ja valmennuskausi 6kk

 • 279€/kk (sis. alv 24%)

VAHVASTI LIIKKEELLE

Tämä paketti on sinulle, jos haluat tehokkaan startin tai koet, että omatoiminen harjoittelu ei tuota toivottua tulosta. Noin kaksi viikoittaista harjoitusta valmentajan kanssa luo säännöllisen rytmin tekemiseen ja tuo enemmän tukea haasteisiin. Useammin valmentajan kanssa tehdyt treenit tuovat lisäboostia ja nousujohteisuutta harjoitteluun!

 • 20 tapaamista ja valmennuskausi 3kk
  tai 40 tapaamista ja valmennuskausi 6kk

 • 519€/kk (sis. alv 24%)