Vahvalla Fiiliksellä – liikutaan hyvällä fiiliksellä ja pysähdytään oman hyvinvoinnin äärelle

Ryhmä käynnissä! Ensimmäinen Vahvalla Fiiliksellä -pienryhmä starttasi syyskuussa!

Tässä pienryhmässä huomioidaan sekä keho että mieli. Valmennus käynnissä 17.9.-17.12. 2020 torstaisin (paitsi vko 43) klo 17.30-18.30 Vahvan Fiiliksen treenitilassa. Pienryhmässä opettelemme rentoa suhtautumista liikuntaan ja treeneissä keskitymme hyvään mieleen, rentoon meininkiin ja oikeisiin perustekniikoihin. Pieni ryhmäkoko (4-6 hlö) ja valmentaja takaavat henkilökohtaisemman otteen tekemiseen. Jokaisen treenin lopussa pieni pysähtyminen rentoutusharjoituksen ja elämäntaidon valmennukseen perustuvan hyvän olon -tehtävän kautta. Ryhmän jäsenille on myös Whatsup-ryhmä, jonka kautta voidaan pitää yhteyttä ja jakaa kokemuksia.

Ryhmän valmentajana toimii Hanna, jonka intohimona on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaminen, palautuminen ja keho-mieliyhteys. Koulutukseltaan Hanna on personal trainer ja pian myös valmis Life coach eli elämäntaidon valmentaja. Hannaan pääset tutustumaan paremmin täällä.

Vahva mutsi- koska mutsit ovat muutakin

Ryhmä käynnissä! Ensimmäinen Vahva Mutsi -pienryhmä starttasi elokuun lopussa! Valmennus käynnissä 25.8.-8.12. tiistaisin klo 17.30-18.30.

Tämä pienryhmä (4-6hlö) on tarkoitettu äideille, joiden oma hyvinvointi on jäänyt taka-alalle arjen velvollisuuksien viedessä.

Valmennuksen jälkeen tunnistat asiat, jotka auttavat sinua elämään oman näköistäsi hyvinvoivaa elämää ja osaat johtaa itseäsi kohti tavoitteistasi ja keveämpää arkea.
Ryhmähengessä tehdyt kannustavat treenit auttavat löytämään tai palauttamaan mieleen syyn liikkua ja huolehtia myös kehon hyvinvoinnista juuri sinulle ominaisella tavalla. Treeneissä keskitymme hyvään mieleen ja oikeisiin perustekniikoihin. Et tarvitse aiempaa liikuntataustaa.Valmennus sisältää myös ohjelmoinnin valmennuksen ajalle sekä liikuntatärpin viikoille, joilla ei ole yhteistreenejä. Valmennus sisältää 10 treenitapaamista sekä 5 ryhmätapaamista, joissa keskitymme ratkaisukeskeisen valmennuksen keinoin mm. itsetuntemukseen, motivaatioon ja itsensä johtamiseen.Opettelemme sallivaa ja tervettä suhtautumista arjen ruokailuihin sekä kehon ja mielen kuuntelua tavoitteena tasapainoinen arki velvollisuuksienkin keskellä.
Valmennukseen sisältyy myös 1 yksilötapaaminen valmentajan kanssa.

Ryhmän valmentajana toimii Sinikka. 3 lapsisen perheen arkea pyörittäessä vastaan on tullut monenlaista ja siitä lähtikin ajatus tälle ryhmälle. Koulutukseltaan Sinikka on liikuntaneuvoja, personal trainer ja pian myös valmis Life coach eli elämäntaidon valmentaja.
Sinikkaan pääset tutustumaan paremmin täällä.