Ensimmäinen Kohti unelmiesi yrittäjyyttä- valmennus alkaa pian ja haluamme tarjota sen rohkeille unelmien tavoittelijoille puoleen hintaan!  Varaa paikkasi nopeasti, sillä mukaan mahtuu vain 6 ensimmäistä.

Kohti unelmiesi yrittäjyyttä- valmennus starttaa siis torstaina 5.11.2020.

Yrittäjille ja yrittäjyyttä harkitseville suunnattu valmennus auttaa sinua tunnistamaan omat upeat voimavarasi ja potentiaalisi ja löytämään tien kohti unelmiesi yrittäjyyttä! Valmennus toteutetaan pienryhmässä.

Yrittäjyyteen liittyy valtavasti haitallisia uskomuksia ja usein ne saavat meidät toimimaan tavoilla, jotka eivät edistä ja ylläpidä hyvinvointiamme.
Valmennuksessa opit tunnistamaan omat tiedostamattomat haitalliset uskomuksesi ja niiden vaikutuksen päätöksiisi, toimintaasi ja toimimatta jättämiseen.
Kun tiedostat omat uskomuksesi, voit alkaa purkamaan ja muokkaamaan niitä suuntaan, joka palvelee sinua ja yritystäsi.

Valmennuksessa opettelemme pysähtymään ja kuuntelemaan omaa viisasta ääntä, joka meillä jokaisella on mutta, joka on monesti niin piilossa, ettei sitä enää osaa kuunnella.
Vahva itsetuntemus tuo mahdollisuuden toteuttaa juuri itsemme näköistä elämää ja yrittäjyyttä.
Ymmärrät mistä osista oma hyvinvointisi oikeasti koostuu ja miten pystyt toteuttamaan kannattavaa liiketoimintaa ilman liiallista stressiä tai muun elämän laiminlyömistä. Saat luovuuden ja ilon voimavarat käyttöösi.

Valmennuksessa pääset myös tutkimaan lähemmin itse liiketoimintaasi. Onko se sitä mitä todella haluat vai oletko ehkä ”pakon” sanelemana päätynyt itsellesi vääriin ratkaisuihin?
Kukaan muu, kuin sinä itse, ei tiedä vastausta näihin kysymyksiin. Valmennuksessa uudelleen ohjaat tai muutat suuntaa uudelle alkavalle vuodelle. Tapoja on monia, mutta sulle ainoa oikea on se SUN tapa!

Jos tunnet, että osa potentiaalistasi on vielä käyttämättä, tule mukaan ja löydä se yrittäjyys, josta olet unelmoinut! Meillä jokaisella on lupa ja kaikki mahdollisuudet menestykseen ilman hyvinvoinnista tai arvoista tinkimistä, myös sulla!

Pienryhmän valmentajana toimii Sinikka, joka perusti ensimmäisen toiminimensä 2011. Täyspäiväinen yrittäjyys alkoi 2016, mutta oman näköinen yrittäjän polku alkoi muodostumaan vasta Vahvan Fiiliksen perustamisen myötä.
Sinikka on koulutukseltaan liiketalouden tradenomi (yrittäjyyden linja) ja liikuntaneuvoja/pt ja juuri valmistuva life coach.
Sinikkaan pääset tutustumaan paremmin täällä.

Voit osallistua valmennukseen alastasi riippumatta. Ryhmä toteutuu, kun osallistujia väh. 4.
Valmennus järjestetään Valmennus Vahvan Fiiliksen tiloissa. (Läntinen pitkäkatu 21-23 C)

 • Aikataulu:

  Aloitusilta torstaina 5.11. klo 17-18

  • aloitusillassa tutustutaan ja käydään läpi tulevaa valmennusta sekä käytännön asioita.

  Valmennustapaamiset maanantaisin (6krt)

  9.11.2020

  30.11.2020

  21.12.2020

  11.1.2021

  1.2.2021

  15.2.2021

 • Hinta ensimmäisen pienryhmän jäsenille: 248€, sis. alv 24%, (norm. 496€) Maksu voidaan halutessa jakaa 2-4 erään.

Liike-energiaa yrittäjälle

Yrittäjien omat viikkotunnit alkavat torstaina 29.10.!

Nämä aamun herättelevät tunnit ovat siis tarkoitettu yrittäjille, jotka kaipaavat hyvää oloa, eloa ja iloa elämään.

Jokaisen kerran aloitamme pysähtymällä yhteisen harjoituksen avulla.
Treeniosuus herättelee ja voimistaa kehoa sekä nostaa energiatasoasi. Päätämme harjoituksen aina valmistamalla mieltä tulevaan päivään ja viikkoon. Treenin jälkeen jatkat päivääsi juuri siinä energiassa, jossa haluat!

Mukaan uskaltaa tulla kaiken ikäiset ja kuntoiset ja pääpaino treeneissä on aina hyvässä ja energisessä olossa. Treenaamme pienryhmässä, jossa korkeintaan 6 osallistujaa. (Ryhmä toteutuu, jos osallistujia vähintään 4.)

Hyvinvoiva yrittäjä on menestyvän yrityksen perusta. Pidetään yhdessä yllä hyvää energiaa läpi syksyn ja talvenkin!

Paikka: Vahvan Fiiliksen omalla salilla (Läntinen Pitkäkatu 21-23 A)
Treeniaika: torstaiaamuisin klo 8-9
Treenikertoja yhteensä 8, viimeinen 17.12.2020
Hinta 70€

Ilmoittautumiset 25.10. mennessä
osoitteeseen sinikka@vahvafiilis.fi tai numeroon 040 7216580

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ryhmän valmentajaan Sinikkaan pääset tutustumaan paremmin täällä.

Vahvalla Fiiliksellä – liikutaan hyvällä fiiliksellä ja pysähdytään oman hyvinvoinnin äärelle

Ryhmä käynnissä! Ensimmäinen Vahvalla Fiiliksellä -pienryhmä starttasi syyskuussa!

Tässä pienryhmässä huomioidaan sekä keho että mieli. Valmennus käynnissä 17.9.-17.12. 2020 torstaisin (paitsi vko 43) klo 17.30-18.30 Vahvan Fiiliksen treenitilassa. Pienryhmässä opettelemme rentoa suhtautumista liikuntaan ja treeneissä keskitymme hyvään mieleen, rentoon meininkiin ja oikeisiin perustekniikoihin. Pieni ryhmäkoko (4-6 hlö) ja valmentaja takaavat henkilökohtaisemman otteen tekemiseen. Jokaisen treenin lopussa pieni pysähtyminen rentoutusharjoituksen ja elämäntaidon valmennukseen perustuvan hyvän olon -tehtävän kautta. Ryhmän jäsenille on myös Whatsup-ryhmä, jonka kautta voidaan pitää yhteyttä ja jakaa kokemuksia.

Ryhmän valmentajana toimii Hanna, jonka intohimona on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaminen, palautuminen ja keho-mieliyhteys. Koulutukseltaan Hanna on personal trainer ja pian myös valmis Life coach eli elämäntaidon valmentaja. Hannaan pääset tutustumaan paremmin täällä.

Vahva mutsi- koska mutsit ovat muutakin

Ryhmä käynnissä! Ensimmäinen Vahva Mutsi -pienryhmä starttasi elokuun lopussa! Valmennus käynnissä 25.8.-8.12. tiistaisin klo 17.30-18.30.

Tämä pienryhmä (4-6hlö) on tarkoitettu äideille, joiden oma hyvinvointi on jäänyt taka-alalle arjen velvollisuuksien viedessä.

Valmennuksen jälkeen tunnistat asiat, jotka auttavat sinua elämään oman näköistäsi hyvinvoivaa elämää ja osaat johtaa itseäsi kohti tavoitteistasi ja keveämpää arkea.
Ryhmähengessä tehdyt kannustavat treenit auttavat löytämään tai palauttamaan mieleen syyn liikkua ja huolehtia myös kehon hyvinvoinnista juuri sinulle ominaisella tavalla. Treeneissä keskitymme hyvään mieleen ja oikeisiin perustekniikoihin. Et tarvitse aiempaa liikuntataustaa.Valmennus sisältää myös ohjelmoinnin valmennuksen ajalle sekä liikuntatärpin viikoille, joilla ei ole yhteistreenejä. Valmennus sisältää 10 treenitapaamista sekä 5 ryhmätapaamista, joissa keskitymme ratkaisukeskeisen valmennuksen keinoin mm. itsetuntemukseen, motivaatioon ja itsensä johtamiseen.Opettelemme sallivaa ja tervettä suhtautumista arjen ruokailuihin sekä kehon ja mielen kuuntelua tavoitteena tasapainoinen arki velvollisuuksienkin keskellä.
Valmennukseen sisältyy myös 1 yksilötapaaminen valmentajan kanssa.

Ryhmän valmentajana toimii Sinikka. 3 lapsisen perheen arkea pyörittäessä vastaan on tullut monenlaista ja siitä lähtikin ajatus tälle ryhmälle. Koulutukseltaan Sinikka on liikuntaneuvoja, personal trainer ja pian myös valmis Life coach eli elämäntaidon valmentaja.
Sinikkaan pääset tutustumaan paremmin täällä.