Valmennusta vahvalla fiiliksellä

Olemme aito, yksilöllinen ja läsnä oleva valmennusstudio Turun keskustan tuntumassa. Halusitpa sitten tehdä perusteellisen elämäntapamuutoksen, oppia löytämään uudestaan arjen ja stressin alle kadonneet hyvinvointia tukevat tavat tai kehittää kehoasi ja mieltäsi vahvemmaksi, olet tervetullut valmennukseemme.

Valmennuspakettimme muotoutuvat aina sinun omien tarpeidesi ja tavoitteidesi pohjalta. Etenemme sinun yksilöllisiin tavoitteisiisi aina pala palalta, niin että lopputuloksena saavutetaan pysyviä muutoksia. Haluamme auttaa valmennettaviamme löytämään liikunnan ilon, levon ja aktiivisuuden tasapainon sekä vahvan kehon ja mielen. Tähtäämme aina pitkiin valmennussuhteisiin ja niiden kautta pysyviin muutoksiin ja edistysaskeliin!

VARAA TAPAAMINEN
yksilovalmennus
VAHVA- yksilövalmennus

VAHVA- yksilövalmennus sopii sinulle, kun tarvitset tukea ja tsemppausta liikunnallisen elämäntavan löytämiseen tai ylläpitämiseen. Valmennus sopii sinulle myös, kun olet asettanut itsellesi liikunnallisia tavoitteita, joiden saavuttamiseksi kaipaat valmentajan avustusta ja ohjelmointia.
Valmentaja huomioi aina mahdolliset rajoitteesi ja lähtötasosi yksilöllisesti. Pyrimme löytämään liikunnan ilon, oikeat tekniikat ja monipuolisuuden!

Missä sinä kaipaisit apua? Onko energia liikkumiseen työpäivän jälkeen kortilla tai sorrutko aina uudestaan erilaisiin dieetteihin, mutta ne eivät tuota tulosta? Tuottaako säännöllinen syöminen ja liikkuminen haasteita? Jääkö kehonhuoltaminen vähille ja kärsit niska- ja hartiaseudun kivuista?

Tutustu pakettivaihtoehtoihin ja valitse omasi!
Jos et ihan osaa päättää tai haluat yksilöllisesti muokatun paketin,
tule käymään veloituksettomalla tapaamisella, niin määritetään yhdessä sinulle sopiva valmennuspakettikokonaisuus!

TUTUSTU PAKETTEIHIMME
fiilis-valmennus
FIILIS- yksilövalmennus

FIILIS- yksilövalmennus on ratkaisukeskeistä mielenvalmennusta. Valmennuksella haluamme auttaa elämän pienissä ja suurissa muutostilanteissa. Voimme auttaa mm. arjen, ajan tai stressin hallinnassa, motivaation ylläpitämisessä tai voimavarojen kartuttamisessa.
Valmennushetki antaa sinulle mahdollisuuden pysähtyä kuuntelemaan omia tarpeitasi. Valmennus auttaa sinua olemaan läsnä, näkemään tilanteesi ja muutostarpeesi, kirkastamaan arvosi ja tavoitteesi.
Valmennuksen avulla rakennat itsellesi selkeät askelmerkit kohti unelmiasi
ja saat työkalut askelten ottamiseen. Vastaukset löytyvät itseltäsi,
meidän tehtävämme on auttaa sinua oivaltamaan.

Lue lisää
Vahvempi minä -yksilövalmennus

Tämä valmennus on suunnattu erityisesti elämäntapamuutosta aloittaville tai oman polkunsa etsijöille. Mitä jos tämä syksy ja talvi toisikin mukanaan muutoksen? Muutoksen kohti omaa sisäistä ja ulkoista vahvuutta, rentoutta, hyvinvointia, virkeyttä, motivaatiota ja luottamusta omaan onnistumiseen!

Valmennuksessa huomioidaan niin keho kuin mieli ja mukaasi saat oivia työkaluja ja kantavan pohjan pysyvään muutokseen ja oman suunnan löytämiseen.

Lue lisää

Pienryhmävalmennus

Hyvinvointistartti -ryhmä alkaa maaliskuussa 2021

Kysy tarjousta pienryhmistä myös omalle kaveri- tai työporukalle!

LUE LISÄÄ