Valmennusta vahvalla fiiliksellä

Olemme aito, yksilöllinen ja läsnä oleva valmennusstudio Turun keskustan tuntumassa. Halusitpa sitten tehdä perusteellisen elämäntapamuutoksen, oppia löytämään uudestaan arjen ja stressin alle kadonneet hyvinvointia tukevat tavat tai kehittää kehoasi ja mieltäsi vahvemmaksi, olet tervetullut valmennukseemme. Yksityiset valmennustilamme tarjoavat sinulle ajan ja paikan keskittyä itseesi. Henkilökohtaisen valmentajan avulla löydät itsellesi oikeat tavat edetä kohti tavoitteitasi ja kokonaisvaltaista hyvää oloa.

Jos haluat saavuttaa oikeasti pysyviä tuloksia ja ottaa hyvinvointisi omiin käsiisi, Vahva Fiilis on oikea paikka sinulle. Valmennuksemme muotoutuvat aina sinun omien tarpeidesi ja tavoitteidesi pohjalta. Etenemme sinun yksilöllisiin tavoitteisiisi aina pala palalta, niin että lopputuloksena saavutetaan pysyviä muutoksia.  Tähtäämme aina pitkiin valmennussuhteisiin ja niiden kautta pysyviin muutoksiin ja edistysaskeliin!

Tarjoamme yksilövalmennuksen lisäksi kehon ja mielen pienryhmävalmennusta sekä workshopeja erilaisille ryhmille. Myös yrityksille ja yksityisille ryhmille.

VARAA TAPAAMINEN

Yksilövalmennuksemme on tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia oivaltamaan, mistä juuri sinun hyvinvointisi todellisuudessa koostuu ja mitä voit sen saavuttamiseksi tehdä. Muutos lähtee aina sinusta itsestäsi, ja me valmentajina tuemme ja ohjaamme löytämään omat valintasi. Tukea saa niin vasta-alkaja ensimmäisiin askeliinsa kuin jo hieman pidemmälle päässyt valintojensa ylläpitämiseen. Keho ja mieli toimivat käsi kädessä, joten oman hyvinvoinnin löytämiseksi opittava kuuntelemaan molempia.

Yksilövalmennustemme lähtökohtina toimivat pyrkimys kevyempään, energisempään ja antoisampaan elämään, mielen tasapainon ymmärtäminen, ratkaisukeskeisyys ja arkeen sovitettavuus, liikunnan ilon ja oman voiman löytäminen, rento ja joustava ote syömiseen sekä riittävän palautumisen sisällyttäminen arkeen.

Tutustu pakettivaihtoehtoihin ja valitse omasi!

TUTUSTU PAKETTEIHIMME

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta pienryhmistä omalle kaveri- tai työporukalle!

LUE LISÄÄ

Tarjoamme yrityksille workshopeja, valmennuksia ja tyhy-päiviä. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

LUE LISÄÄ

Tällä hetkellä ei tiedossa olevia tapahtumia.

Pysy kuulolla!

LUE LISÄÄ