Vahva Fiilis

Valmennusta vahvalla fiiliksellä

Vahva Fiilis syntyi halusta tarjota valmennettaville yhä kokonaisvaltaisempaa lähestymistä hyvinvointiin.

Asiakkaamme ovat aivan tavallisia ihmisiä arjen haasteineen. Valmennuksemme on tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia oivaltamaan, mistä juuri sinun hyvinvointisi todellisuudessa koostuu ja mitä voit sen saavuttamiseksi tehdä.
Keho ja mieli toimivat käsi kädessä, joten oman hyvinvoinnin löytämiseksi opittava kuuntelemaan molempia. Jos haluat saavuttaa oikeasti pysyviä tuloksia ja ottaa hyvinvointisi omiin käsiisi, Vahva Fiilis on oikea paikka sinulle!

Valmentajat

Hanna Huikko
Hanna Huikko

Moikka!

Olen Hanna, ratkaisukeskeinen valmentaja (LFC Life Coach) ja personal trainer (Trainer4You/EuropeActive sertifioitu). Valmennustöitä olen tehnyt erityisesti elämäntapamuutosten sekä liikunnan ja hyvinvoinnin parissa jo vuosia. Pidän ihmisten oivalluttamisesta ja kannustamisesta, kuuntelevasta ja läsnäolevasta valmentamisesta sekä uusien taitojen opettamisesta ja oppimisesta. Sydäntäni lähellä ovat läsnäolo, itsetuntemus, liikunnan ilo, liikunta elämää varten, palautuminen sekä toimiva ja hyvinvoiva keho ja mieli.

Olin kahdenkympin puolella vahvasti suorittajatyyppi ja innokas salitreenaaja. Vuosien saatossa elämäntapahtumat, ylikuormitustila ja keho- ja mieliyhteyden opiskelu ovat johtaneet minut kohti kokonaisvaltaisempaa hyvinvointia ja valmennusta. Haluan auttaa valmennettaviani löytämään omaa voimaansa, liikunnan iloa sekä tasapainoa ja keveyttä elämäänsä. Valmentajana näen jokaisen ihmisen kokonaisuutena ja yhdessä pyrimme löytämään juuri sinulle sopivat tavat kohti omannäköistäsi hyvinvointia. Keho ja mieli toimivat yhdessä ja siksi valmennuksissani huomioidaan molemmat.

Luonnossa liikkuminen, voima- ja liikkuvuusharjoittelu, lukeminen ja valokuvaus ovat tärkeitä juttuja minulle. Tasapaino liikunnan ja palautumisen välillä, ravinteikas ruoka sekä päivittäinen pysähtyminen rauhoittumaan ovat minulle olennaisia asioita tukemaan hyvinvointiani.

Kaipaisitko tukea kokonaisvaltaiseen elämäntapamuutokseen, uusien rutiinien luomiseen tai tavoitteeseen pääsemiseen?  Haluaisitko päiviisi lisää virkeyttä, iloa ja läsnäoloa? Haluaisitko saada säännöllisestä pysähtymisestä ja liikkeestä voimavaran arkeesi?

Ota rohkeasti yhteyttä, niin lähdetään yhdessä kohti vahvempaa ja joustavampaa mieltä ja kehoa!

Vahvoin terveisin, Hanna

Sinikka Mäkinen
Sinikka Mäkinen

Heippa!

Mä olen Sinikka, ratkaisukeskeinen valmentaja (LCF Life Coach), liikuntaneuvoja ja personal trainer, joka on kokeillut vähän kaikenlaista:
suorittamista, täydellisyyden tavoittelua, muiden miellyttämistä oman jaksamisen kustannuksella, omien tarpeiden unohtamista, itsensä maahan painamista ja tunteiden patoamista. Eli lähes kaikkea! 😀

Onnekseni kuitenkin joitain vuosia sitten tajusin, että näiden kuuluisien ruuhkavuosienkin keskellä, mun on mahdollista kehittää itseäni ja kulkea lähemmäs oman näköistäni ja just mulle merkityksellistä elämää.
Syksyllä 2019 aloitin Life coach- opinnot ja sen myötä olenkin harjoitellut mm. pysähtymistä ja läsnäoloa, itsemyötätuntoa, tunteiden johtamista, pelkojen voittamista, itsetuntemusta sekä unelmiini ja onnistumiseeni uskomista.
Olen oivaltanut asioita, jotka ovat estäneet mua tekemästä ja tavoittelemasta asioita, joita todella haluan ja jotka ovat kuormittaneet liiaksi. Oivalluksen jälkeen on mahdollista tehdä muutos ja Vahva Fiilis on yksi hyvä esimerkki siitä. Yritys syntyi aika tuskaisen mutta niin tarpeellisen pysäytyksen seurauksena. Ja harjoittelu jatkuu, sillä kun kerran pääsee alkuun, ei halua pysähtyä. 😀

Liikunta on antanut mulle keinon voittaa pelkojani ja kumota rajoittavia uskomuksiani, rauhoittua, ymmärtää vahvuuksiani ja heikkouksiani, kehittyä ja onnistua! Fyysisen kunnon lisäksi liikunnan vaikutus mielen hyvinvointiin on mieletön. Keho ja mieli todellakin ovat erottamaton pari. Itse aloin löytämään iloa liikunnasta vasta aikuisiällä ja siksi uskonkin, että jokainen voi sen löytää taustastaan huolimatta. Jokainen tietysti omalla tavallaan. Lisäksi liikunnan myötä aloin käsittää terveellisen ravinnon merkityksen hyvinvointiin.

Valmentajana haluan auttaa mahdollisimman monia pääsemään irti liiallisesta kuormituksesta ja löytämään iloa, rentoutta sekä tyytyväisyyttä elämäänsä näkemällä itsensä ja oman voimansa kirkkaammin. Niin kuin itsekin löysin. Valmennuksissani käytän tietysti sekä personal trainerin työkaluja että ratkaisukeskeistä työskentelytapaa, joka pohjautu positiiviseen psykologiaan ja kognitiiviseen käyttäytymistieteeseen.

Jos sä
kamppailet jatkuvan kiireen ja kuormituksen kanssa tai suoritat arkea
käytät kaiken aikasi muiden toiveiden totuttamisee etkä löydä aikaa omille jutuillesi,
et oikein edes tiedä mikä tai mitkä on ”sun juttuja”,
tunnet, että et käytä koko potentiaaliasi,
ajattelet, että olet ”huono” liikunnassa ja se ei ole sun juttu,
ajattelet, että sun ei ole mahdollista päästä irti epäterveellisitä ruokailutottumuksista,
tai
sulla on jokin haave, mutta se jään haaveen tasolle, koska et usko onnistuvasi sen totetuttamisessa,

NYT on paras hetki tehdä muutos ja opetella uskomaan onnistumiseesi sekä alkaa elämään sun näköistä elämää!
Se on mahdollista ihan jokaiselle, myös sulle!

Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja ja Suomen urheiluopistojen hyväksymä personal trainer. Lisäksi olen suorittanut liikuntalääketieteen perusopinnot ja tällä hetkellä opiskelen Life Coachiksi Valmentamolla. (valmistuminen 12/20)
Erityisosaamisalueitani liikunnan saralla ovat liikkuvuusharjoittelu sekä raskauden aikainen ja jälkeinen liikunta.
Palasin tänä syksynä n. 4 vuoden tauon jälkeen Crossfitin pariin. Muihin harrastuksiin kuuluu autossa laulaminen ja kaikenlainen piirtely ja askartelu.

Ota yhteyttä, niin autan sua eteenpäin omalla polullasi!

Vahvoin terveisin, Sinikka