Vahva Fiilis

Valmennusta vahvalla fiiliksellä

Vahva Fiilis syntyi halusta tarjota valmennettaville yhä kokonaisvaltaisempaa lähestymistä hyvinvointiin. Näkemyksemme on, että vahva ja hyvinvoiva keho on äärimmäisen tärkeää, mutta koska keho ja mieli toimivat käsi kädessä, on oman hyvinvoinnin löytämiseksi opittava kuuntelemaan molempia.

Haluamme auttaa sinua löytämään liikunnan ilon, levon ja aktiivisuuden tasapainon sekä vahvan kehon ja mielen. Autamme sinua oivaltamaan oman hyvinvointisi rakennuspalikat ja ottamaan vastuun niiden viemisestä käytäntöön kohti pysyviä elämäntapoja.

Valmentajat

Sinikka Mäkinen
Sinikka Mäkinen

Minulle valmentajana on tärkeintä auttaa asiakasta löytämään ja ymmärtämään oma potentiaalinsa sekä tietysti valjastamaan se käyttöönsä, oli kyse sitten liikkumisesta tai muista elämän osa-alueista. Valmentajana olen ymmärtävä, koska uskon, että kaikelle, kuten liikkumattomuudelle tai vaikkapa huonoille ruokailutottumuksille, löytyy syy. Helpolla en silti lupaa valmennettaviani päästää, koska muutoksen eteen on aina tehtävä töitä.

Tavoitteeni on ennen kaikkea saada valmennettava löytämään todelliset syynsä ja motivaattorinsa liikunnalliseen elämäntapaan tai muutoksiin, jolloin ei olekaan enää ”pakko”. Kun poistetaan pakko, jää jäljelle aito halu. Jokaisen on mahdollista onnistua elämäntapamuutoksessa ja löytää myös se kuuluisa liikunnan ilo!

Itse harrastan monipuolisesti kokeillen eri lajeja, koska minulle iso osa liikunnan ilosta syntyy uuden oppimisesta ja itseni ylittämisestä. Kilpailuviettiäkin löytyy mutta tällä hetkellä liikun niin sanotusti huvikseni harrastellen teline- ja joukkuevoimistelua sekä voimaillen. Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja ja Suomen urheiluopistojen hyväksymä personal trainer. Minulla on mm. painonnosto-ohjaajan koulutus (PNOK1) sekä TFW- ohjaajakoulutus. Lisäksi olen suorittanut liikuntalääketieteen perusopinnot ja tällä hetkellä opiskelen Life Coachiksi Valmentamolla. Erityisosaamisalueitani liikunnan saralla ovat liikkuvuusharjoittelu sekä raskauden aikainen ja jälkeinen liikunta.

Jos koet, että voisin olla juuri sinulle sopiva valmentaja, ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen!

Vahvoin terveisin, Sinikka

Hanna Huikko
Hanna Huikko

Kaipaatko mielen ja kehon vahvuutta ja joustavuutta? Haluaisitko tukea ja tsemppiä kokonaisvaltaiseen elämäntapamuutokseen? Haluatko päiviisi lisää virkeyttä ja läsnäoloa? Jumittaako keho ja kaipaat liikettä ja ryhtiä elämääsi?

Haluan auttaa valmennettaviani löytämään oman voimansa, liikunnan ilon, läsnäolon, levon ja aktiivisuuden tasapainon sekä vahvan kehon ja mielen. Valmentajana näen jokaisen ihmisen kokonaisuutena ja yhdessä pyrimme löytämään sinulle sopivat tavat kohti omannäköistä elämää ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Valmentajana olen läsnä oleva, kuunteleva, oivalluttava ja kannustava.

Itse liikun tällä hetkellä mieluiten ulkona luonnossa, monipuolisen lihaskuntoharjoittelun muodossa salilla sekä toiminnallisin kehonpaino- ja liikkuvuusharjoittein. Mieltäni haastan meditoimalla säännöllisesti sekä lukemalla ja opiskelemalla kehon ja mielen toimintaa. Koulutukseltani olen Trainer4you personal trainer ja joulukuussa 2020 valmistun Valmentamon LFC Life coachiksi. Lisäksi olen opiskellut  ravitsemustieteitä avoimessa yliopistossa.

Jos kiinnostuit, niin ota rohkeasti yhteyttä ja varaa veloitukseton tapaaminen. Lähdetään yhdessä kohti vahvempaa ja joustavampaa mieltä ja kehoa!

Vahvoin terveisin, Hanna